У Білому домі переконані, що ЗСУ відіб'ють атаку росіян біля Лимана та Авдіївки

У Білому домі переконані, що ЗСУ відіб'ють атаку росіян біля Лимана та Авдіївки

Укрінформ
Новий наступ росіян біля Лимана та Авдіївки у Донецькій області не став сюрпризом. США впевнені, що ЗСУ відіб'ють атаку російських військ.

Про це розповів координатор стратегічної комунікації Ради з нацбезпеки США Джон Кірбі, передає Укрінформ із посиланням на Голос Америки.

"Як це було і під час невдалого зимового наступу Росії минулого року здається, російські військові використовують тактику хвильових атак, коли вони кидають маси погано навчених солдатів прямо на поле бою без належного екіпірування", - зазначив Кірбі.

Читайте також: Білий дім готує запит до Конгресу на додаткове фінансування для України, Ізраїлю і Тайваню - ЗМІ

Він додав, що РФ добровільно жертвує своїми солдатами заради досягнення своїх цілей, водночас Україна "ефективно та розумно воює".

"Українці важко працюють, щоб відбити ці наступальні маневри. І, як видається, так і відбувається. Прогрес російських підрозділів, навіть там де він є, виглядає дуже мізерним", - уточнив Кірбі.

Читайте також: Війна в Ізраїлі не підірве рішучість НАТО продовжувати підтримку України - Столтенберг

Координатор стратегічної комунікації Ради з нацбезпеки США підкреслив, що це показує - США мають продовжувати підтримувати Україну.

"Ось чому надзвичайно важливо, щоб Конгрес дотримувався своїх зобов’язань перед українським народом і вживав заходів для збереження нашої підтримки", - наголосив Джон Кірбі, і запевнив, що США продовжують підтримувати Україну.

Як раніше повідомляло агентство, українські пілоти в США наступного тижня почнуть опановувати F-16.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-