Атака дронів на Сочі свідчить, що війна впливає на росіян далеко від українського кордону - розвідка Британії

Атака дронів на Сочі свідчить, що війна впливає на росіян далеко від українського кордону - розвідка Британії

Укрінформ
Атака дронів на об’єкти у Сочі є ще одним прикладом того, що війна безпосередньо впливає на жителів Росії далеко від українського кордону.

Про це в Х (колишній Твіттер) повідомило Міністерство оборони Британії з посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

Як зазначається, 1 жовтня російський чорноморський курорт Сочі вдруге за два тижні зазнав удару безпілотних літальних апаратів. За повідомленнями ЗМІ, в аеропорту Сочі було пошкоджено вертолітний майданчик.

Попередня атака 20 вересня 2023 року спричинила велику пожежу на нафтосховищі поблизу аеропорту. Це був перший зафіксований удар по цьому району після вторгнення Росії в Україну.

«Сочі є популярним місцем відпочинку, яке тісно пов’язане з президентом Росії Володимиром Путіним і є літньою базою для багатьох представників російської еліти. Удари поблизу міста є ще одним прикладом того, що війна безпосередньо впливає на населення Росії далеко від українського кордону», - йдеться у зведенні.

Читайте також: СБУ показала удар українських безпілотників по електропідстанції у Курській області

Як повідомляв Укрінформ, у попередньому зведенні британська розвідка заявляла, що російська армія укріплює оборону поблизу Токмаку в очікуванні українського контрнаступу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-