СБУ показала удар українських безпілотників по електропідстанції у Курській області

СБУ показала удар українських безпілотників по електропідстанції у Курській області

Відео
Укрінформ
Українські безпілотники відпрацювали по електропідстанції в Курській області, яка обслуговувала важливі військові об’єкти ворога. Якщо РФ і дали буде обстрілювати енергетичну інфраструктуру України, у відповідь отримуватиме ще більше «бавовни».

Про це Укрінформу повідомило джерело в СБУ.

Відео: СБУ

«Поки російське Міноборони звітує про начебто збиття 11 українських безпілотників у Курській області, є відео успішної атаки на електропідстанцію. Саме до неї серед інших були підключені важливі військові об’єкти ворога. На відео видно, як дрони влучно відпрацювали по цілі. Завдяки нашій черговій спецоперації окупанти починають розуміти, що блекаут – не просто іноземне слово, а реальність, яка уже стоїть у них на порозі. Якщо рф і далі буде обстрілювати наші об’єкти інфраструктури, отримає у відповідь ще більше «бавовни»», – пообіцяв представник СБУ.

Читайте також: Росіяни кажуть, що дрони цієї ночі атакували Орловську область та Крим

Як повідомляв Укрінформ, 29 вересня дрони атакували Курську область та знеструмили п’ять населених пунктів. Російське Міноборони заявило, що нібито збило 11 безпілотників над Калузькою і Курською областями РФ.

У ніч з 26 на 27 вересня у Підмосков'ї прогриміли вибухи та почалася пожежа в районі воєнного аеродрому «Чкаловський».

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-