Обстріл волонтерів підтверджує близькість війни для всіх у світі, хто цінує життя - Зеленський

Обстріл волонтерів підтверджує близькість війни для всіх у світі, хто цінує життя - Зеленський

Відео
Укрінформ
Обстріл російськими військовими машини волонтерів організації Road to Relief вкотре підтверджує близькість війни в України для всіх, хто цінує людське життя і хоче зупинити терор.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Цей російський обстріл знов-таки підтверджує, наскільки близькою є війна проти України для всіх у світі, хто дійсно цінує людське життя і хто вважає спільним моральним обовʼязком людства зупинити терор і перемогти зло", - зазначив він.

Відео: ОП

"Станом на цей час точно відомо, що загинув канадець Ентоні Ігнат. На жаль, імовірно, теж загинула іспанка Емма Ігуаль", - сказав глава держави. 

Ще двоє волонтерів - громадянин Німеччини Мавік Рубен і громадянин Швеції Йохан Матіас - доправлені в лікарні Дніпра, їм надається необхідна допомога.

Зеленський висловив співчуття родинам та близьким загиблих волонтерів.

Читайте також: Зеленський відкинув компроміс із Кремлем щодо миру

Як повідомляв Укрінформ, організація Road to Relief ("Дорога допомоги") повідомила, що під обстріл потрапили четверо членів її команди, які вирушили зі Слов’янська в село Іванівське, що в напрямку Бахмута. Поблизу Часового Яру машину обстріляли російські війська. Внаслідок прямого влучання автомобіль перекинувся та загорівся.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-