Росія розмістила 46 пускових установок «Іскандер» уздовж кордону з Україною - Скібіцький

Росія розмістила 46 пускових установок «Іскандер» уздовж кордону з Україною - Скібіцький

Укрінформ
Уздовж кордону з Україною Росія розмістила 46 пускових установок ракетного комплексу “Іскандер”, з яких завдає ударів балістичними та крилатими ракетами, знищуючи об’єкти української цивільної інфраструктури.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі Головне управління розвідки Міноборони з посиланням на заяву представника ГУР МОУ Вадима Скібіцького на щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).

“Стратегічних цілей за понад півтора роки повномасштабної війни Москва не досягла - ані повної окупації України, ані повної окупації Донецької та Луганської областей”, - зазначив він.

За словами Скібіцького, найбільш активні бойові дії Росія проводить на двох напрямках фронту - Куп’янськ-Лиман і Мар’їнка-Донецьк. Метою таких дій залишається вихід російської армії на адміністративні кордони Донеччини і Луганщини.

Читайте також: Росія атакує Україну «свіжовипущеним» озброєнням – Скібіцький

Представник ГУР зауважив, що війська держави-агресора активно застосовують авіацію, однак бояться української системи ППО, що складається, зокрема, із наданих партнерами новітніх засобів, які вже довели і доводять свою ефективність, знищуючи більшість ворожих повітряних цілей.

Як повідомляв Укрінформ, Росія зосередила на тимчасово окупованих територіях України понад 420 тисяч військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-