Начальник Генштабу ЗС Польщі дав пораду критикам українського контрнаступу

Начальник Генштабу ЗС Польщі дав пораду критикам українського контрнаступу

Ексклюзив
Укрінформ
Західні критики контрнаступу Збройних сил України повинні змінити акценти і використовувати свою енергію на те, щоб Україна отримала більше військової техніки й озброєння для війни з Росією.

Про це в інтерв’ю Укрінформу сказав начальник Генштабу ЗС Польщі генерал Раймунд Анджейчак.

Як зазначив польський генерал, Україна не воює з якоюсь невеликою країною чи збройною групою, а з великою країною з ядерною зброєю, яку підтримує російське суспільство.

“Тому, я би скоріше запитав цих коментаторів, чи на місці українців вони би краще підготуватися і мали більший прогрес? Відтак, я би змінив акценти, щоб морально підтримувати українців, а не рецензувати і критикувати їх. Це аморально з людської точки зору”, - підкреслив Анджейчак.

Читайте також: Партнери України розуміють, що контрнаступ рухається в правильному напрямку – Кулеба

За словами польського військового, цю енергію треба краще використати й організувати більше військової техніки й озброєння та більше допомоги і моральної підтримки для України, “адже для України – ця війна про все, для поляків також”.

Як відомо, на Заході деякі політики й військові експерти критикують темпи контрнаступу української армії, наголошуючи, що вони надто повільні.

Фото: Sztab Generalny WP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-