На Таврійському напрямку за добу знешкодили понад 300 загарбників, шестеро взяли у полон

На Таврійському напрямку за добу знешкодили понад 300 загарбників, шестеро взяли у полон

Відео
Укрінформ
На Таврійському напрямку Сили оборони України за останню добу знешкодили 307 російських військових, шістьох із них узяли в полон.

Про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Так, за даними командувача, безповоротні втрати ворога на Таврійському напрямку за добу сягнули 114 осіб, 187 загарбників поранені.

Робота українських військ на вказаній ділянці фронту триває. Протягом доби артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку виконали 1527 вогневих завдань.

За добу оборонці знищили три склади боєприпасів і 59 одиниць військової техніки росіян, а саме: танк, 13 бойових бронемашин, шість артилерійських систем і мінометів, протитанковий ракетний комплекс, два гранатомети типу СПГ, 30 безпілотників та шість одиниць автотехніки.

Читайте також: Сили оборони ведуть контрбатарейну боротьбу на Таврійському напрямку

Російські війська на Таврійському напрямку минулої доби 26 разів атакували позиції Сил оборони, здійснили 780 обстрілів, один ракетний і 21 авіаційний удари.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони мали успіх на Мелітопольському напрямку в районах, що південніше від Роботиного й західніше від Вербового.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-