Гуменюк розповіла, як іде просування ЗСУ після прориву першої лінії оборони росіян

Гуменюк розповіла, як іде просування ЗСУ після прориву першої лінії оборони росіян

Укрінформ
Прорвавши одну ворожу лінію оборони, ЗСУ стикаються з новими укріпленнями росіян, тому просування і звільнення українських земель відбувається так складно.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповіла керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, коментуючи інформацію про успіх ЗСУ на Південному фронті, передає кореспондент Укрінформу.

"Оборона росіян складається з кількох рубежів, і прорив одного з них - це ще не остаточна перемога Сил оборони. Вони (росіяни - ред.) там знаходились довготривалий час і мали можливість облаштувати досить потужну оборону. Тому навіть коли ми вибиваємо їх з певних позицій, у них є куди відступити і там теж є укріплені рубежі", - сказала Гуменюк.

Читайте також: Ворог відступає на тлі прориву його лінії оборони на Запорізькому напрямку - Гуменюк

За її словами, українські військові це розуміють, і тому наша контрбатарейна робота проводиться у кілька етапів. "Ми намагаємось їх вибивати не тільки з їхніх позицій, а вибивати глибше", - зазначила керівниця об'єднаного координаційного пресцентру.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники відступають на тлі прориву українськими військами ворожої лінії оборони у Запорізькій області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-