Сили оборони продовжують наступ на Бахмутському та Мелітопольському напрямках – Генштаб

Сили оборони продовжують наступ на Бахмутському та Мелітопольському напрямках – Генштаб

Укрінформ
Сили оборони України мають успіхи на напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка на півдні, закріплюються на досягнутих рубежах.

Про це повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. На напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка мали успіх. Закріплюються на досягнутих рубежах. Завдають вогневого ураження артилерією по воєнних цілях противника. Здійснюють заходи контрбатарейної боротьби”, - сказав Ковальов.

За його словами, на Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше від Бахмута, закріплюються на досягнутих рубежах.

Водночас ворог вів безуспішні наступальні дії у районах Мар'їнки, Новомихайлівки Донецької області, Вербового Запорізької області, Новоєгорівки на Харківщині.

Речник Генштабу зауважив, що загарбники зазнають значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви.

Читайте також: Під Бахмутом бійці одним дроном знищили ворожої техніки на $5 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 1 вересня 2023 року ліквідували близько 263 тисяч 490 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-