Міноборони показало новий дрон «Великий Бандерик», який уже нищить росіян

Міноборони показало новий дрон «Великий Бандерик», який уже нищить росіян

Фото
Укрінформ
Допущений Міністерством оборони України до експлуатації дрон «Великий Бандерик» успішно застосовується на фронті.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони, передає Укрінформ

У Міністерстві перелічили основні фактори, які підтверджують, що цей БПЛА є втіленням передових ідей: вісім потужних моторів забезпечують надійну роботу; готовність до різноманітних завдань, має змогу нести на собі навантаження до 31,5 кг; мультифункціональна система скидування забезпечує точну доставку різних типів боєприпасів; віддалене керування з будь-якої точки світу забезпечується універсальною наземною станцією.

Під час РЕБ-випробувань дрон показав чудовий результат: успішно функціонував попри сніг, шквальний вітер та роботу усього РЕБ-обладнання, що було на полігоні», — наголосили в Міноборони.

БПЛА допущений Міноборони до експлуатації у квітні цього року. Допуск до експлуатації у військах зайняв один місяць завдяки пришвидшеній процедурі, що є результатом командної роботи розробників та військових фахівців.

Читайте також: Українські дрони знайшли слабку ланку РФ у Чорному морі - британська розвідка

Як повідомлялось, морські надводні дрони, які успішно атакували Кримський міст, а також російський десантний корабель «Оленегорский горняк» і танкер SIG, є власною технічною розробкою СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-