Україна значно збільшила виробництво «Стугни», «Корсарів» та «Нептунів» – Зеленський

Україна значно збільшила виробництво «Стугни», «Корсарів» та «Нептунів» – Зеленський

Укрінформ
Україна значно збільшила виробництво високоточних ракетних комплексів "Стугна", "Корсар" та новітніх крилатих ракет “Нептун".

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю Наталії Мосійчук, повідомляє Укрінформ.

"Ми випускаємо "Нептуни", "Стугни", "Корсари"... Кількість, яка не у десятки разів більша, ніж до війни. Це не у десятки. Це просто колосальні цифри. Це те, що потребують на фронті, це те, що постійно схвалюють наші військові і їм хочеться ще більше. Але ви навіть не уявляєте, яку кількість ми робимо", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський анонсував засідання Ставки наступного тижня

За його словами, Україна також виготовляє за зразками НАТО артилерію. «У нас є вітчизняна артилерія, яка вже є на полі бою. У нас тепер вже виробництво не однієї системи, а виробництво системне. Цього ще мало, але це у рази більше, ні було», - додав Президент.

Він нагадав про те, що концерт "Укроборонпром" складається з великої кількості підприємств. І можливо, комусь вони не подобаються і буває критика, але варто пам'ятати про те, що там працює багато людей, які ризикують собою під обстрілами, працюють напружено, аби виготовити якомога більше того, що нині потрібно на фронті, зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Ми спроможні відбудувати прозору державу після війни

Як повідомляв Укрінформ, Державний концерн «Укроборонпром» (нині АТ «Українська оборонна промисловість») піднявся на 65 місце в рейтингу оборонних компаній світу за версією видання Defense News.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-