Сили оборони півдня за добу пошкодили три ворожі установки С-300

Сили оборони півдня за добу пошкодили три ворожі установки С-300

Укрінформ
Сили оборони Півдня упродовж доби знищили й пошкодили 3 пускові установи С-300 росіян.

Про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» заявила керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк, передає кореспондент Укрінформу.

Вона зазначила, що у середу у Криму був знищений дійсно потужний засіб оборони РФ, а саме – С-400. Однак, за її словами, потрібно розуміти, що це у росіян був не єдиний засіб захисту і що вони ще мають багато зброї, яку українським військовим доведеться нищити.

Читайте також: Сили оборони завдали удару по російському літаку в Чорному морі - ГУР

«Але це не єдина втрата у системі захисту ворога за минулу добу. На нашій ділянці відповідальності ми теж попрацювали щодо засобів ППО, і три пускові установки С-300 були знищені та пошкоджені. Тобто, зараз вже вони більше не можуть бути застосовані ані як засіб захисту на Херсонщині, ані як засіб атаки», - поінформувала Гуменюк.

Керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України зазначила, що сезон бавовни триває, і оскільки погода дозволяє, то і українські військові будуть продовжувати засівати бавовну.

Читайте також: В ГУР оцінили наслідки знищення у Криму комплексу С-400: «Це тріумф для України»

Як повідомлялося, 23 серпня у ГУР поінформували, що у тимчасово окупованому Криму було знищено російський ракетно-зенітний комплекс С-400 «Тріумф».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-