Сили оборони України мали успіхи в напрямку Новоданилівки та Новопрокопівки на Запоріжжі

Сили оборони України мали успіхи в напрямку Новоданилівки та Новопрокопівки на Запоріжжі

Єдині новини
Укрінформ
Українські воїни закріплюються на досягнутих рубежах у напрямку Новоданилівки та Новопрокопівки.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає Укрінформ.

"Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. У напрямку Новоданилівки та Новопрокопівки мали успіх. Закріплюються на досягнутих рубежах і завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника. Здійснюють заходи контрбатарейної боротьби", - сказав він.

Ковальов додав, що на Бахмутському напрямку Збройні Сили продовжують вести наступальні дії південніше Бахмута. Воїни також закріплюються на досягнутих рубежах. Водночас, за словами речника, противник вів безрезультатні дії в районах Кліщіївки, Авдіївки та Мар'їнки Донецької області.

Читайте також: Росіяни зранку завдали авіаударів по Херсону, шестеро поранених

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби ворог завдав чотири ракетних та 58 авіаційних ударів, здійснив 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені.

Фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-