Напевно, це голуби щось скинули на ТУшки: у ГУР висміяли заперечення росіянами вибухів у Ростові

Напевно, це голуби щось скинули на ТУшки: у ГУР висміяли заперечення росіянами вибухів у Ростові

Укрінформ
Реакція губернатора Ростовської області Росії Василя Голубєва на вибухи у Ростові є яскравим прикладом заперечення реальності.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, відповідаючи на запитання щодо заяв Голубєва про те, що то були не вибухи, а нібито військовий літак переходив на надзвук, передає кореспондент Укрінформу. 

«Добре, звичайно. А у Новгороді немає пошкодженої стратегічної авіації? Напевно, це все просто голуби були, які щось скинули на ті ТУшки. А у Москві немає бавовни, і їхні аеропорти працюють за розкладом. Тобто, жодних змін немає, і взагалі у них все іде за планом. Власне, чим більше таких яскравих заперечень реальності з боку представників путінського режиму, тим більша імовірність, що все ж таки почнуть з’являтися якісь питання і у пересічних мешканців РФ», - зазначив він.

На його думку, називати чорне білим довго не можна, і якщо є проблема, то її потрібно принаймні визнавати. 

«Не визнаючи проблему, не визнаючи факт того, що путінська повномасштабна агресія проти України спричинила погіршення безпекової ситуації, інциденти, бавовни, пошкодження об’єктів стратегічної авіації і, зрештою, постійні інциденти у небі над Москвою… Не визнавати цих фактів означає продовжувати жити у паралельній реальності «руського міра», - зазначив Юсов.

Читайте також: У РФ заявили про збиття двох безпілотників - один упав біля дому Симоньян

Представник ГУР сказав, що паралельна реальність є дуже комфортною, але коли вона стикається із дійсністю, то буває дуже боляче і небезпечно. 

«Зрештою, працюємо далі і дивимося далі за розвитком подій. Зрозуміло, що це не останні інциденти, події, теми для коментарів, не останній раз, коли російським чиновникам доведеться брехати», - сказав він.

Раніше ЗМІ повідомили, що у Ростові пролунав вибух. 

За даними ЗМІ, губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що гучні звуки, які було чутно в різних частинах Ростова та околицях, були нібито пов’язані з «переходом літака на надзвук».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-