Росія імітує інтеграцію окупованих територій – Юсов

Росія імітує інтеграцію окупованих територій – Юсов

Укрінформ
Кремль завозить на тимчасово окуповані території України росіян не лише для постановки процесу «виборів», а й для імітації процесу «державотворення».

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, коментуючи інформацію щодо завезення росіян на тимчасово окуповані території.

«Мова не лише про вибори. Скрізь, де потрібно імітувати якийсь процес державотворення чи інтеграції цих територій до Російської неоімперії, завозять росіян: росіян-вчителів, росіян-правоохоронців, росіян навіть робітників. І так, на «вибори» привезуть якихось інших росіян для імітації та постановки процесу. Це все окреслює дуже важливі речі. Це означає, що українське місцеве населення сприймає рашистів як окупантів, і росіян і Росію - як агресора, і не підтримує в масі своїй будь-які ці злочинні дії і відторгає їх. Це означає, що українці чекають на повернення і звільнення. І це обов’язково відбудеться», - наголосив Юсов.

Читайте також: Фарс, як і псевдореферендуми: Мін’юст про заплановані РФ «вибори» на окупованих територіях

Як повідомляв Укрінформ, 14 липня Генштаб ЗСУ повідомив, що у Генічеську на Херсонщині загарбники виселяють місцеве населення та завозять переселенців із збіднілих регіонів Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-