Президент: Кожен наш воїн має змогу повернути Україні справедливість

Президент: Кожен наш воїн має змогу повернути Україні справедливість

Відео
Укрінформ
Кожен наш захисник, який дає результат на передовій – на всій протяжності фронту від Харківщини до Херсонщини, –  має змогу повернути Україні справедливість

Про це Володимир Зеленський заявив у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Лише від початку цієї доби і до шостої вечора вже 17 повідомлень про обстріли лише в Херсонській області. А ще – Миколаївщина, Запоріжжя, Донбас, Харківщина, прикордоння з Росією в районах північного сходу», - сказав він.

Відео: ОП

Президент наголосив, що всюди наші воїни відповідають окупантам на терор: «Жодного дня не буває такого, щоб російське зло не отримувало нашої цілком справедливої відповіді. Кожен знищений окупант, усі одиниці спаленої російської техніки, вогонь замість їхніх штабів і складів, дуже красномовне задимлення на Кримському мосту й не тільки – усе це свідчення, що ми жодного злочину Росії не залишимо без відповіді».

Читайте також: Російські терористи повинні відчувати одне: їх буде знищено - Зеленський

Глава держави зазначив, що кожен воїн, який дає результат на передовій, має змогу повернути Україні справедливість.

«Зараз можуть бути лише дві особисті лінії поведінки: або бʼєшся заради України, або допомагаєш битись, допомагаєш рятувати життя», - додав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині 14 серпня оголосили днем жалоби за загиблими внаслідок російських обстрілів, за останніми даними загинули семеро людей, дев'ятеро - поранені.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-