У ГУР прокоментували статтю The Times про «полювання» на високопоставлених офіцерів РФ

У ГУР прокоментували статтю The Times про «полювання» на високопоставлених офіцерів РФ

Укрінформ
Підрозділи Головного управління розвідки Міноборони ефективно працюють не лише на лінії фронту, а і за нею.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформував представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає кореспондент Укрінформу.

«Подробиці (щодо цієї інформації – ред.) ми будемо спостерігати, читаючи некрологи тих самих російських генералів, і не тільки. А те, що спецпідрозділи ГУР МО ефективно працюють не лише на лінії фронту, а і за нею, це, власне, не новина. І головне, що це добре знають і розуміють рашисти - знають, що відплата неминуча і може віднайти їх, де б вони не знаходилися. І так, власне, і має відбуватися», - вважає він.

Відповідаючи на питання щодо походу «Шаману» на тимчасово окуповану територію Херсонщини, Юсов зазначив, що деталей він не розповість, бо на Херсонському напрямку зараз йдуть надзвичайно запеклі бої.

Читайте також: Завдання для всіх - збільшувати можливості ЗСУ та послаблювати окупантів - Зеленський

«Там проводяться як оборонні, так і наступальні дії. І є злагоджена позиція, що наразі ми не коментуємо ці події. Але повірте, робота там ведеться, ворог нищиться, і сили і засоби, втрати ворога великі», - заявив представник ГУР.

Відповідаючи на питання, він поінформував, що до батальйону «Шаман» беруть людей, які готові нищити ворога, захищати країну, мають для цього можливість і готові вчитися.

За його словами, до цього спецпідрозділу з перших днів повномасштабного вторгнення приєдналися, наприклад, люди без серйозної військової освіти, але які з початком повномасштабної війни пройшли підготовку.

«І результати ми бачимо за різні періоди. Це - ефективний спецпідрозділ, який разом з іншими представниками Сил безпеки і оборони нищить ворога», - сказав Юсов.

Читайте також: Бійці ГУР знищили підрозділ російських «ракетних військ спецпризначення»

Як повідомлялося, видання The Times поінформувало, що бійці елітного батальйону Головного управління розвідки «Шаман» вже не перший рік здійснюють рейди на інфраструктуру у тилу росіян, і що вони розкрили нове завдання, яке стоїть перед ними: вбивати високопоставлених російських офіцерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-