Зеленський: Зробимо все, щоб повернути в Україну всіх наших людей з російської неволі

Зеленський: Зробимо все, щоб повернути в Україну всіх наших людей з російської неволі

Укрінформ
Володимир Зеленський подякував керівникам державних структур та військовим за черговий успішний обмін полоненими та зазначив, що українська влада зробить усе, аби повернути додому з російської неволі всіх українців.

Про це Президент України сказав у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Сьогодні є важливий результат у нашої команди, яка займається обмінами. Ще 22 хлопці вдома, в Україні», - зазначив він.

Глава держави уточнив, що серед тих, хто повернувся додому, 20 – солдати та сержанти, двоє – офіцери. Серед них є поранені.

Відео: ОП

«Потрапили в полон на різних напрямках фронту. Але тепер вдома. І зробимо все, щоб повернути в Україну всіх наших людей, які зараз у російській неволі», - наголосив Президент.

Водночас він акцентував, що держава пам'ятає про усіх і шукає кожного, хто в переліку безвісти зниклих.

Читайте також: Додому вдалося повернути з полону вже 2598 українців – Лубінець

Зеленський подякував керівникам держструктур, які беруть участь в організації обмінів: «Єрмак, Буданов, Малюк, Клименко. Дякую, хлопці!» Окрім того, він висловив вдячність українським військовим, «хто поповнює для нашої держави обмінний фонд».

«Кожен, хто бере окупантів у полон на фронті, хто активний на передовій. Кожен такий наш воїн пришвидшує свободу для українців. Важливо про це пам’ятати», - резюмував глава держави

Як повідомляв Укрінформ, 7 серпня Україна повернула з російського полону 22 військових.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-