Зеленський - про доповідь Малюка: Ми вдячні СБУ за повернення війни в Росію

Зеленський - про доповідь Малюка: Ми вдячні СБУ за повернення війни в Росію

Відео
Укрінформ
На засіданні Ставки Верховного головнокомандувача розібрали ситуацію на передовій, виробництво зброї та продовольчий експорт. Президенту доповідав також керівник СБУ Василь Малюк.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Джерело: ОП

«Ставка. Засідання було тривале, значно довше від запланованого. Детально розібрали ситуацію на передовій, усі напрямки – ті, де тримаємо оборону, ті, де крок за кроком рухаємося вперед», - зазначив він.

За словами глави Української держави, про військову ситуацію в країні доповідали головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, командувач Сухопутних військ Олександр Сирський, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Читайте також: Українські пілоти наприкінці літа вирушать до Європи опановувати F-16 — Ігнат

«Детально проговорили, як саме і в які терміни, яким забезпеченням, якою логістикою буде більший результат для України», - поінформував Президент України.

Окрім того, Зеленський зауважив, що на засіданні обговорювалось виробництво боєприпасів та зброї в Україні.

«Максимально спрощуємо всі процедури, прибираємо всю бюрократію, яка ще заважає виробникам. Доповідав міністр стратегпрому Камишін. Результат буде», - сказав він.

На ставці також, за його словами, порушували питання продовольчого експорту та безпеки українських портів, про що доповідали командувач ВМС віце-адмірал Олексій Неїжпапа, урядовці, керівники розвідки.

«Хай російські терористи навіть не сподіваються, що їм вдасться спровокувати глобальну продовольчу кризу чи створити чергову цінову катастрофу», - наголосив Президент.

Зеленський поінформував, що була й доповідь керівника СБУ Василя Малюка.

Читайте також: Зеленський: Справедливе завершення російської агресії дасть користь усім у світі

«Зміст не буду озвучувати. Скажу лише те, що всі ми вдячні Службі безпеки України за повернення війни назад – державі-агресору. Що несеш світу, з тим сам і опиняєшся», - резюмував Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський провів тригодинне засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-