Високоточна зброя, фронт і «зернова угода»: Зеленський провів засідання Ставки

Високоточна зброя, фронт і «зернова угода»: Зеленський провів засідання Ставки

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів тригодинне засідання Ставки Верховного головнокомандувача, обговорили ситуацію на фронті, "зернову угоду", розвиток ВПК і застосування високоточної зброї.

Як передає Укрінформ, про це глава держави повідомив у Телеграмі.

"Напружена тригодинна Ставка. Багато питань, що потребували особливої уваги", - зазначив Президент.

Серед питань, які обговорювались, - ситуація на фронті. "Доповіді по всіх напрямках. Головком Залужний, командувачі Сирський, Тарнавський. Наступальні та оборонні операції, забезпечення, логістика", - зазначив Зеленський.

Друге питання - це "зерновий коридор". "Доповіді віцепрем’єра Кубракова, міністра Кулеби, командувача Неїжпапи та наших розвідок. Розуміємо відповідальність перед світом. Залучаємо максимальну кількість країн регіону для забезпечення глобальної продовольчої стабільності", - повідомив Президент.

Читайте також: Україна хоче застрахувати судна, які йтимуть «зерновим коридором» - Шмигаль

Крім цього, під час засідання йшлося про розвиток ВПК. "Доповідь міністра Камишіна. Максимально спрощуємо процедури для наших оборонних підприємств, щоб вони займалися зброєю, снарядами, а не паперами", - сказав Зеленський.

На ставці також, за його словами, проаналізували застосування високоточної зброї. "Зараз не час для озвучування деталей. Але результатами задоволені", - констатував глава держави.

Читайте також: Росіяни запустили проти України щонайменше 1961 «шахед» - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, у четвер Президент Володимир Зеленський провів тривалу та всеохопну нараду з міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-