На Бахмутському напрямку знищили ще два склади боєприпасів ворога – Череватий

На Бахмутському напрямку знищили ще два склади боєприпасів ворога – Череватий

Укрінформ
За минулу добу на Бахмутському напрямку українськими військами знищено 37 окупантів, 107 зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий.

«Щодоби ми штурмуємо і проходимо певну відстань, верифікується вона протягом тижня, її оголошує заступниця міністра. Як ми вже говорили, щодоби звільняємо сотні метрів, за тиждень - кілометри, настане час - будуть і десятки кілометрів», - зазначив він.

Череватий наголосив, що головним завданням, яке виконується поряд зі звільненням територій, є збереження особового складу.

«Ми не можемо собі дозволити діяти авантюрно і кидатися в лобові атаки, а максимально використовуємо маневр охоплення ворога, всебічне його знищення всіма видами наявних у нас засобів ураження», - акцентував речник.

Водночас він поінформував, що за добу на Бахмутському напрямку було знищено 37 окупантів, 107 поранені.

Читайте також: На Лимансько-Куп’янському напрямку у росіян немає просування, є лише втрати - Череватий

Окрім того, за словами Череватого, було знищено зенітно-ракетний комплекс «Оса», гаубицю д-30, два склади з ворожими боєприпасами, командно-спостережний пункт роти, два пункти управління безпілотними літальними апаратами, безпілотники «Орлан-10» та «Ланцет».

Як повідомляв Укрінформ, на Бахмутському напрямку за тиждень Сили оборони України звільнили від російських загарбників два квадратні кілометри території, на півдні – понад 12 кв. км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-