Гурт «Друга ріка» передав спецпідрозділу розвідки понад ₴1,8 мільйона

Гурт «Друга ріка» передав спецпідрозділу розвідки понад ₴1,8 мільйона

Фото, відео
Укрінформ
Музичний гурт "Друга ріка" спільно з Благодійним фондом Діани Подолянчук передали спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України понад 1,8 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це ГУР МО повідомляє у Телеграмі.

"Гурт "Друга ріка" та її фронтмен Валерій Харчишин спільно з Благодійним фондом Діани Подолянчук передали спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України 1 810 006 гривень", - ідеться у повідомленні.

Українські музиканти зібрали гроші для воєнних розвідників під час благодійного концертного туру у Європі, який організувала команда SIVAK.Concert agency.

У межах виступів "Другої ріки" публіка мала змогу взяти участь у влаштованому музикантами благодійному аукціоні, де розігрували: патріотичні картини, брелки з ракети "Калібр", сувеніри з танку Т80, а також гітари, укулеле та інші лоти.

Читайте також: ГУР передали $600 тисяч, які були арештовані у «газовій справі» Онищенка

Як прояв вдячності за допомогу, що буде використана на закупівлю бойового обладнання, спецпризначенці ГУР МО України вручили музикантам "Другої ріки" підписаний воїнами державний прапор та пам’ятний сувенір від української воєнної розвідки.

Відео: ГУР МО

Як повідомляв Укрінформ, співачка Віра Брежнєва задонатила 1 млн грн на будівництво медсанчастини у Мукачівському будинку-інтернаті, ініціювала проєкт відома на Закарпатті волонтерка Катерина Терехова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-