Чорноморські порти, зернова ініциатива: Неїжпапа провів відеозустріч з американським колегою

Чорноморські порти, зернова ініциатива: Неїжпапа провів відеозустріч з американським колегою

Укрінформ
Командувач Військово-морських сил Збройних сил України віце-адмірал Олексій Неїжпапа обговорив з командувачем 6 флоту ВМС США віце-адміралом Томасом Іші ситуацію в чорноморському регіоні та нарощення бойових спроможностей ВМС.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє командування ВМС ЗСУ.

«Командувач Військово-морських сил Збройних сил України віце-адмірал Олексій Неїжпапа провів зустріч в форматі відеоконференції з командувачем 6 флоту ВМС США віце-адміралом. Керівник національного флоту ознайомив колегу з поточною обстановкою в Чорноморському регіоні. Командувачі обговорили питання безпеки чорноморських портів, важливості зернової ініціативи та нарощення бойових спроможностей ВМС», - йдеться в повідомленнів.

Читайте також: Неїжпапа: Готуємося, щоб розпочати операцію з розчищення від мін Чорного моря

Командувач українських ВМС подякував віце-адміралу Томасу Іші та народу США за міцну підтримку України у війні з російськими окупантами.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні командувач Військово-морських сил України Олексій Неїжпапа обговорив з командувачами ВМС Румунії і Болгарії Міхаєм Панаітом та Кирилом Михайловим безпекову ситуацію в Чорному морі.

Фото: ВМС ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-