Навчання в окопах: Генштаб показав, як тренуються новобранці ЗСУ у Британії

Навчання в окопах: Генштаб показав, як тренуються новобранці ЗСУ у Британії

Фото
Укрінформ
Інструктори збройних сил Канади у Великій Британії навчаюють новобранців Збройних сил України базової військової підготовки.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

“Заняття окопу - військові інструктори та інструкторки 3-го батальйону Канадської легкої піхоти Принцеси Патриції 1-ї Канадської механізованої бригадної групи 3-ї Канадської дивізії Збройних сил Канади навчають новобранців ЗСУ базової військової підготовки у Великій Британії”, - ідеться у повідомленні.

Всі ці навчальні модулі роблять українських воїнів професійно підготовленими та готовими до бойових умов під час захисту України від російського агресора, зазначили у Генштабі.

Ця підготовка дає змогу оволодіти необхідними тактичними вміннями, підвищує безпеку та професіоналізм дій Збройних сил України, щоб військовослужбовці могли вправно використовувати отримані необхідні тактичні знання для захисту України.

Читайте також: Генштаб показав, як навчаються у Британії українські військові медики

Як зазначили у Генштабі, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії та Канада продовжують підтримувати народ України та невпинно співпрацюють із міжнародними партнерами, щоб надавати постійну підтримку Україні у відповідь на тривале порушення Росією міжнародного права.

Військовослужбовці та військовослужбовиці Збройних сил Канади перебувають на території Великої Британії, щоб використати свій досвід і навчити українських новобранців та забезпечити їхню оперативну готовність.

Це безцінно, зауважили у Генштабі, оскільки народ України продовжує боротися за своє право жити в суверенній, незалежній і демократичній державі.

Як повідомляв Укрінформ, у Збройних силах Канади показали, як відбувається навчання українських військових навичок ведення сучасного бою.

Фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-