На лівобережжі Херсонщини зараз триває контрбатарейна боротьба - Гуменюк

На лівобережжі Херсонщини зараз триває контрбатарейна боротьба - Гуменюк

Укрінформ
На лівобережжі Херсонської області зараз триває контрбатарейна боротьба, і українські військові намагаються вичистити певну територію, яку захисники потім зможуть опанувати без загрози для життя воїнів.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформувала керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, відповідаючи на питання щодо інформації про те, що українські Сили оборони закріпилися на невеликій ділянці лівобережжя, передає кореспондент Укрінформу.

Читайте також: Вибухи у Криму свідчать про рух Сил оборони в глибокому тилу ворога - Гуменюк

«Ми б теж дуже хотіли там закріпитися і відчувати себе потужно. Насправді зараз триває контрбатарейна боротьба, і ті повідомлення, які біжать поперед наших сил на лівий берег, нам дуже шкодять. Насправді ми намагаємося вичистити ту територію, яка потім може бути опанована Силами оборони без загрози для життя воїнів, які ці позиції займатимуть», - заявила Гуменюк.

За її словами, не треба поспішати - треба дочекатися, коли українські військові зроблять свою роботу і зможуть про неї звітувати.

Читайте також: Армія РФ напередодні 59 разів обстріляла Херсонщину, є загиблий

Як повідомлялося, 2 липня Гуменюк заявила, що особливо потужні підрозділи військ РФ тримаються подалі від лівого берега Херсонщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-