Залужний розповів Міллі про контрнаступ і успіхи ЗСУ на кількох напрямках

Залужний розповів Міллі про контрнаступ і успіхи ЗСУ на кількох напрямках

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі обговорили сиуацію на фронті та постачання військової допомоги Україні.

Про це Залужний повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Детально розповів про оперативну обстановку по всій лінії фронту. Збройні сили України, попри надскладні мінні поля противника, протитанкові загородження та систему вогневого ураження, методично знищують сили ворога та продовжують ведення наступальних дій задля деокупації нашої території. На декількох напрямках маємо успіхи. Наші воїни – Герої", - зазначив Головнокомандувач.

Читайте також: Міллі пояснив, чому Штати не вважають F-16 пріоритетом для України

За його словами, під час телефонної розмови обговорювалися також питання постачання військової допомоги Україні, зокрема техніки та боєприпасів.

"Вдячний генералу Міллі та всьому народу США за міцну підтримку та діалог, який продовжуватимемо й надалі", - зазначив Залужний.

Як повідомлялося, під час засідання Групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» у вівторок ішлося про підготовку навчання українських пілотів на F-16, а також забезпечення ЗСУ додатковими системами ППО, іншими озброєннями й боєприпасами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-