Сирський відвідав частини на Східному напрямку

Сирський відвідав частини на Східному напрямку

Фото
Укрінформ
Оперативна обстановка на Східному напрямку залишається складною, загарбники активно перекидають додаткові сили і засоби.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, передає Укрінформ із посиланням на Міноборони.

"Із метою зупинити наступальні дії наших військ в районі Бахмута ворог активно перекидає на цей напрямок додаткові сили і засоби, основу яких становлять частини повітряно-десантних військ", - заявив Сирський.

За його даними, російська армія перейшла у наступ на Куп’янському напрямку, поставивши перед собою мету розгромити українські війська в районі Куп’янська і продовжити наступ вглиб бойових порядків.

Командувач зауважив, що у таких непростих умовах відвідав бойові бригади нашого угруповання і зустрівся з командирами частин для коригування планів і вирішення на місці проблемних питань.

"Звичайно, зустрівся з нашими військовослужбовцями у кожній із бригад, вручив кращим воїнам відзнаки, цінні подарунки та сертифікати грошових премій", - додав Сирський.

Читайте також: Сирський показав бій ЗСУ із загарбниками під Кремінною

За його словами, окремо з командирами відпрацювали і прийняли всі необхідні рішення для стабілізації ситуації на Лиманському напрямку.

"Всі командири розуміють важливість поставлених завдань щодо знищення противника, продовження наступальних дій та утримання оперативної ініціативи на нашому боці", - заявив він.

Як повідомляв Укрінформ, заступник міністра оборони Ганна Маляр поінформувала, що ворог кілька днів поспіль активно наступає на Куп‘янському напрямку, українські захисники перебувають в обороні, точаться запеклі бої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-