Таврійський напрямок: Сили оборони зберігають ініціативу, ворог зазнає нових втрат

Таврійський напрямок: Сили оборони зберігають ініціативу, ворог зазнає нових втрат

Укрінформ
На Таврійському напрямку за добу знищено 68 окупантів, поранено – 156, взято у полон 4 особи.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень, передає Укрінформ.

"Артилерійські підрозділи сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали майже 1 тисячу 400 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога складають: безповоротні - 68 окупантів, санітарні – 156, у полоні - 4 осіб», повідомив речник. Крім того, було знищено 22 одиниці озброєння та військової техніки РФ.

Російські загарбники несуть колосальні втрати і ініціатива - на нашій стороні, додав Шершень. Він також повідомив, що на Таврійському напрямку росіяни 19 разів атакували наші позиції і здійснили 585 обстрілів.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 235 530 російських загарбників

У ході виконання бойових дій ракетними військами Сил оборони Таврійського напрямку було завдано 10 ракетних ударів, сказав Шершень. За словами речника, цілями було визначено райони зосередження особового складу. Зокрема, це - «вогневі позиції ворога. Об’єкти для враження визначаються у штабах, де командування здійснює координацію. ЗСУ – інтелектуальна армія, тому чітко визначені об’єкти атаки», - сказав речник.

Водночас Шершень зауважив, що ворог має значну перевагу у живій силі. Крім того, «все залізяччя, яке у них є з радянського періоду, вони теж підтягують. Цього заліза у них вистачає. Але їм вже бракує морально-психологічних настроїв, вони демотивовані», - наголосив Шершень.

Як повідомлялось, минулої доби на Таврійському напрямку в полон здалися 19 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-