Головний майстер-сержант бригади «Маґура» Маркус написав рапорт, щоб перейти на нижчу посаду

Головний майстер-сержант бригади «Маґура» Маркус написав рапорт, щоб перейти на нижчу посаду

Укрінформ
Головний сержант 47-ї окремої механізованої бригади “Маґура” Валерій Маркус написав рапорт на переведення на нижчу посаду в бригаді.

Про це військовий повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Я категорично не згоден з рішеннями щодо застосування і розвитку 47 бригади. Збудувати військову частину згідно тих цінностей, які ми декларували на початку її створення, нам не дозволили. Вплинути на ситуацію або виправити більше можливості не маю. Моє перебування на посаді головного сержанта бригади більше не вважаю доцільним. Своїх людей я залишити не можу, тому йду на найнижчу посаду за ВЛАСНИМ бажанням, щоб бути ближче до них на полі бою", - написав Маркус.

Він опублікував фото свого рапорту про переведення, в якому серед іншого зазначає про "систематичні приниження роботи сержантського корпусу бригади".

Як повідомляв Укрінформ, раніше Президент України Володимир Зеленський зустрівся з головним майстер-сержантом бригади "Маґура" Валерієм Маркусом. Зокрема, вони обговорили зміни, впровадження яких в українському війську реально допомогло б поліпшити службу, а також реформу сержантського корпусу й забезпечення достойного рівня заробітних плат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-