Нічна атака дронів РФ була спрямована по місцях зберігання зерна - Гуменюк

Нічна атака дронів РФ була спрямована по місцях зберігання зерна - Гуменюк

Укрінформ
Нічна потужна дронова атака була спрямована на інфраструктуру порту, де зберігалося зерно, на тлі прагнень Росії зупинити зернову угоду.

Про це повідомила керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк у ефірі телемарафону "Єдині новини", передає кореспондент Укрінформу.

Гуменюк зауважила, що атака "була спрямована на інфраструктуру порту", в місця, де зберігалося зерно. "Враховуючи шантаж російських терористів про те, що вони прагнуть зупинити зернову угоду", - сказала вона.

Читайте також: Ворог зменшив інтенсивність обстрілів правобережної Херсонщини - Гуменюк

За словами речниці, ця атака РФ була очікуваною, оскільки "напередодні до Москви з Тегерана прибули вантажні авіаборти".

Водночас Гуменюк не виключила, що найближчими днями ворог може завдати ракетного удару по Півдню України. "Цієї ночі... був дроновий, і цілком можливий найближчими днями і ракетний удар", - сказала вона.

Читайте також: У Чорному морі відсутні російські ракетоносії

Як повідомлялося, російські війська у ніч проти 11 липня намагалися атакувати зерновий термінал одного з портів в Одеській області. 22 ворожі дрони знищено, два влучили в адмінбудівлю припортового об’єкта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-