Штати про зустріч Путіна та Пригожина: Вони обидва – злочинці

Штати про зустріч Путіна та Пригожина: Вони обидва – злочинці

Укрінформ
У Вашингтоні вважають, що останній розвиток подій навколо зустрічі глави ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина з президентом РФ Володимиром Путіним свідчить лише про те, що в цій історії немає героїв – вони обидва віддавали злочині накази.

Такий коментар озвучив у понеділок під час брифінгу в Вашингтоні речник Державного департаменту США Меттью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Щодо повідомлень (у ЗМІ – ред.), як скажу, що вочевидь Євген Пригожин і Володимир Путін не ладнали між собою, зараз ми бачимо, що вони зустрічалися»,- зазначив представник зовнішньополітичного відомства США.

Читайте також: Президент не виключає, що в Росії може статися ще один заколот

Він підкреслив, що оцінки американської сторони залишаються такими ж, як і на початку ситуації із заколотом в Росії: «У цьому протистоянні між ними немає героїв. Ці обоє – особи, які чинили безчинства та віддавали накази на вчинення злочинів в Україні».

Міллер також висловив переконання, що це вочевидь не останній розвиток історії з Пригожиним.

Читайте також: Після заколоту ПВК «Вагнер» Путін намагався продемонструвати силу – британська розвідка

Як повідомлялося, у понеділок речник російського президента Дмитро Пєсков підтвердив, що Путін мав зустріч із Пригожиним 29 червня в Кремлі. За офіційною версією, Путін дав оцінку дій ПВК «Вагнер» на фронті, а також щодо заколоту, «вислухав пояснення» командирів ПВК і запропонував їм «варіанти працевлаштування та бойового застосування».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-