Бригада «Азов»: Повернення командирів підвищить бойовий дух підрозділу

Бригада «Азов»: Повернення командирів підвищить бойовий дух підрозділу

Укрінформ
Повернення з Туреччини п’ятьох командирів Азову суттєво підвищить боєздатність підрозділу та зміцнить його бойовий дух.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє бригада НГУ «Азов» у Телеграмі.

«Учора додому з Туреччини повернулись Герой України, командир Азову підполковник Денис «Редіс» Прокопенко, Герой України, командир комендантської роти, майор Олег «Апіс» Хоменко та Герой України, заступник командира, майор Святослав «Калина» Паламар. Сама їхня присутність поруч із підлеглими, їхні досвід та управлінські навички суттєво підвищать боєздатність підрозділу та зміцнять його бойовий дух», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що бригада доклала всіх зусиль, аби «ті, хто 86 днів керували обороною Маріуполя і врятували Україну», змогли застосувати свій бойовий досвід на користь держави та безпосередньо командувати бригадою.

«Особовий склад бригади вітає командирів із поверненням на Батьківщину та з нетерпінням чекає подальших наказів. Не маємо права забувати, що близько 700 азовців понад рік знаходяться у полоні. Повернемо всіх. Визволимо кожного», – додали в Азові.

Читайте також: Командир «Азова»: Ми обов'язково скажемо своє слово в бою

Як повідомлялося, 8 липня Президент України Володимир Зеленський повідомив, що повертається з Туреччини із захисниками Азовсталі, які перебували там з вересня 2022 року. За його словами, українські воїни Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко, Денис Шлега нарешті будуть із рідними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-