Бахмут після червневого затишшя знову став місцем ведення найзапекліших боїв - розвідка Британії

Бахмут після червневого затишшя знову став місцем ведення найзапекліших боїв - розвідка Британії

Укрінформ
Британська розвідка зазначає, що після червневого затишшя за останні сім днів Бахмут знову став місцем, де точаться найзапекліші бої; українські війська впевнено просуваються, водночас російські підрозділи потерпають через поганий моральний стан.

Про це у Твіттері повідомляє Міноборони Британії, передає Укрінформ.

У зведенні зазначається, що українські війська впевнено просуваються як на північ, так і на південь від Бахмута, водночас російські військові, найімовірніше, «потерпають через поганий моральний стан, поєднання розрізнених підрозділів та обмежену здатність знаходити та вражати українську артилерію».

«Російське керівництво майже напевно вважає політично неприйнятним поступитися Бахмутом, який має символічну вагу як один із небагатьох здобутків російських сил за останні 12 місяців. Однак, дуже ймовірно, (в Росії. – ред.) є небагато додаткових резервів, які можна було б виділити для цього сектору», - вважають у британському оборонному відомстві.

Читайте також: ППО вночі знищила п'ять дронів-камікадзе

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 8 липня 2023 року ліквідували близько 233 тисяч 440 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-