ЗСУ на Таврійському напрямку знищили п’ять складів із боєприпасами ворога

ЗСУ на Таврійському напрямку знищили п’ять складів із боєприпасами ворога

Укрінформ
За минулу добу на Таврійському напрямку втрати особового складу противника склали понад 300 осіб, в тому числі безповоротні втрати — 116 осіб. Окрім того, оборонці України знищили п’ять складів із боєприпасами ворога.

Про це повідомив речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони України Таврійського напрямку майор Валерій Шершень під час онлайн-брифінгу в Military Media Center, передає кореспондент Укрінформу.

За його словами, підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1293 вогневі завдання. Завдані потужні удари по районах зосередження особового складу та знищені 5 складів боєприпасів.

«Не варто забувати, що людський ресурс у противника переважає. Характерною рисою (для ворожих підрозділів – ред.) є постійна ротація. Проте ми знищуємо потенціал ворога і створюємо належні умови для просування вперед», — зазначив Шершень.

За його словами, ворог змушений постійно передислоковувати свої підрозділи на Півдні в очікуванні чергового удару Сил оборони України, це створює хаос, з якого користаються наші підрозділи.

Читайте також: Сили оборони мають нові успіхи на Таврійському напрямку — Тарнавський

«Ворог не знає і не здогадується, де може відбутися великий прорив, тому він передислоковує час від часу свої підрозділи, посилюючи ті чи інші напрямки. Це створює певний хаос, чим ми і користуємося», — зазначив речник.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 6 липня 2023 року ліквідували близько 232 тисяч 300 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-