Маляр: У Макіївці знищили великий склад, де росіяни зберігали артснаряди і ракети для «Градів»

Маляр: У Макіївці знищили великий склад, де росіяни зберігали артснаряди і ракети для «Градів»

Укрінформ
У тимчасово окупованій Макіївці знищений справді великий склад ворога, де зберігалася значна кількість артилерійських снарядів та ракет для РСЗВ БМ-21 "Град".

Як передає Укрінформ, про це заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила у Телеграмі.

“Щодня ЗСУ знаходять і знищують склади та логістичні вузли окупантів. Тільки за минулу добу знищено шість складів боєприпасів на одному лише Таврійському напрямку”, - написала Маляр.

Вона заявила, що це відповідь українських військових на лобові штурми росіян. Українські військові завдають ефективних, болючих точкових ударів і знекровлюють ворога, для якого нестача боєприпасів та пального раніше чи пізніше стане фатальною.

Маляр пояснила, що в сучасній війні логістичні цілі є ключовими.

Читайте також: В окупованій Макіївці знову потужна «бавовна»: горить нафтобаза

Також вона підтвердила влучання в Макіївці по складу росіян. “Це яскравий приклад ефективної роботи українських артилеристів, які нанесли вогневе ураження та аеророзвідників, котрі корегували удар. Знищено справді великий склад, де зберігалася значна кількість артилерійських снарядів та ракет для РСЗВ БМ-21 “Град”, - заявила заступниця міністра оборони.

Як повідомляв Укрінформ, на Бахмутському напрямку Сили оборони утримують ініціативу попри запеклий опір російських військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-