Атакою на Львів Росія хоче залякати українців та гостей міста - Ткаченко

Атакою на Львів Росія хоче залякати українців та гостей міста - Ткаченко

Укрінформ
Ракетною атакою на Львів Росія має на меті залякати українців та гостей міста.

Про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Одна з найбільших ракетних атак на Львів з початку війни. Є жертви та поранені, під завалами - люди. Постраждали житлові будинки, критична інфраструктура, школа та гуртожитки. Рятувальні роботи тривають. Світла памʼять загиблим. Підтримка Львову», - написав Ткаченко.

Міністр зазначив, що держава-терорист намагається залякати українців і гостей, які постійно відвідують місто. Але, за його словами, це марні спроби, і Росія відповість за все скоєне.

Читайте також: У двох районах Львівщини упали уламки ракет

Як повідомляв Укрінформ, близько третьої ночі росіяни завдали ракетного удару по Львову, поціливши по об'єкту критичної інфраструктури і житловому будинку. Внаслідок атаки сталося руйнування 3-го та 4-го поверхів у межах двох під'їздів чотириповерхового житлового будинку.

Підтвердили загибель чотирьох людей. На момент влучання усі вони перебували в будинку. За словами міського голови Львова Андрія Садового, постраждали 33 людини.

Читайте також: Кількість постраждалих через обстріл у Львові зросла до 33, з них — 13 у лікарнях

Зруйновано 50 будинків, пошкоджено сотні, вікна повилітали в дуже багатьох будинках, найбільше - у центральному районі міста. Також пошкоджено приміщення гуртожитку Львівської політехніки, школи, офісного центру тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-