Посилення безпеки стратегічних об’єктів на півночі України є ключовим питанням - Президент

Посилення безпеки стратегічних об’єктів на півночі України є ключовим питанням - Президент

Відео
Укрінформ
Під час виїзного засідання Ставки, яке відбулося на Рівненській АЕС, обговорювалися питання посилення безпеки стратегічних об'єктів у північних регіонах країни.

Як передає Укрінформ, про це у відеозверненні повідомив Володимир Зеленський.

«Цей день ми завершуємо на Рівненщині – провів чергове виїзне засідання Ставки. Ключові питання безпеки у північних регіонах нашої держави, наші заходи на посилення безпеки. Все, що стосується і кордону, і наших сил ОСУВ «Північ», і українських стратегічних об’єктів – таких, як Рівненська атомна станція, на якій власне й відбулась Ставка», - сказав Президент.

За словами глави держави, були заслухані доповіді розвідки, Головнокомандувача, командувача сил ОСУВ «Північ», керівника прикордонної служби, міністра внутрішніх справ, голови обласної державної адміністрації Рівненщини щодо соціальних питань і потреб людей. Також була доповідь президента компанії «Енергоатом» Петра Котіна, директора Рівненської АЕС.

Читайте також: Зеленський: Росіяни можуть здійснити теракт на ЗАЕС, аби зупинити контрнаступ

«Загалом детально пропрацювали не тільки все, що стосується фізичної безпеки наших стратегічних об’єктів та північних областей, а й таких чутливих питань, як кібербезпека», - додав Зеленський.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у суботу, 1 липня, провів виїзне засідання Ставки Верховного головнокомандувача на Рівненській атомній електростанції, щоб на місці оцінити будь-які можливі загрози станції.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-