Зеленський показав роботу авіації ЗСУ: Коли у нас будуть F-16, Росія не матиме шансів у небі

Зеленський показав роботу авіації ЗСУ: Коли у нас будуть F-16, Росія не матиме шансів у небі

Відео
Укрінформ
Українські пілоти, попри технічну перевагу росіян в авіації, мають перевагу в моралі та майстерності, а коли керуватимуть винищувачами F-16, то не залишать ворогові жодного шансу в українському небі.

Про це Президент Володимир Зеленський написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Героїчні українські пілоти. Вдячний кожному! Хоч ворог поки що має значну технічну перевагу в авіації, але наші пілоти від першого дня повномасштабної війни мають очевидну перевагу в моралі та майстерності! Вони рятують українців від російського терору бомбами, ракетами та вбивчими дронами. Коли українські пілоти керуватимуть F-16 – свобода стане нездоланною, а для держави-терориста не залишиться жодного шансу у нашому небі», - підкреслив Президент.

Він також опублікував короткий відеоролик авторства United24 про роботу української авіації в умовах повномасштабної війни Росії проти України та нагальну потребу отримати F-16.

Читайте також: Данія почала навчання українських пілотів на F-16

Як повідомлялося, міністр оборони України Олексій Резніков заявляв, що під час засідання Комісії НАТО-Україна були досягнуті конкретні зобов’язання союзників по Альянсу щодо організації спеціалізованого тренування для українських пілотів на літаках F-16, що відкриє шлях до майбутньої поставки цих літаків в Україну.

Фото: milavia.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-