Череватий розповів, які російські ПВК воюють на Бахмутському напрямку

Череватий розповів, які російські ПВК воюють на Бахмутському напрямку

Єдині новини
Укрінформ
На Бахмутському напрямку воюють російські ПВК «Ветерани», «Факел», «Патріот», які афілійовані з міністерством оборони РФ.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це сказав речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону "Єдині новини".

«Крім ПВК «Ветерани», воюють ПВК «Патріот» та «Факел». Вони всі зараз вже більш афілійовані з міноборони РФ. Вони (міноборони РФ) вже зрозуміли, яку зробили помилку, віддавши ці ПВК на відкуп криміналу, вони побачили, що там була створена паралельна армія великого об’єму і яка майже дійшла до Москви», - зазначив Череватий.

Тому, за його словами, у російському міноборони зараз намагаються контролювати цей процес. «Безпосередньо при військкоматах вони створюють штурмові роти, які беруть також з криміналу», - сказав речник.

Читайте також: ДПСУ: Сили оборони просуваються у районі Бахмута, головне завдання - знешкодити якнайбільше піхоти

Як додав Череватий, окупанти шукають альтернативні шляхи поповнення. «Хай не дуже якісним особовим складом. З таким особовим складом стратегічні наступальні операції вони точно не проведуть. На жаль, вони можуть забезпечити масовість, що може стримувати наші Сили оборони від швидких дій», - додав він.

Як повідомлялось, за добу на Бахмутському напрямку відбулося 15 зіткнень, знищено понад 100 російських загарбників, дев'ятьох узяли в полон.

Фото: armyinform

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-