Кожен заслуговує, щоб Україна знала й памʼятала: Зеленський показав шеврони воїнів

Кожен заслуговує, щоб Україна знала й памʼятала: Зеленський показав шеврони воїнів

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський зазначив, що для нього честь зберігати шеврони українських воїнів.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський написав у Телеграмі.

"Кожен шеврон – це людина. Людина, яка поставила своє життя стіною проти зла. Людина, яка захищає Україну та українців, нашу свободу та мрію всіх народів жити вільно. Кожен шеврон дає нам історію. Історію битв та стійкості, успіхів та, на жаль, втрат. Кожен шеврон – це кров і біль, це друзі, які загинули, і це життя, які вдалося врятувати попри все", - зазначив Зеленський.

За його словами, коли ми бачимо шеврони наших воїнів, ми бачимо контури нашої перемоги. "Ми бачимо її символи, її настрій, її творців – наших героїв, яким ми завжди будемо вдячні", - зауважив Зеленський.

"Це честь для мене – зберігати шеврони наших воїнів. Частину з них мені передали на фронті, частину – рідні героїв, які віддали своє життя за Україну. Кожен важливий. Кожен заслуговує, щоб Україна знала й памʼятала, чиї долі стають перемогою", - наголосив Президент.

Він згадав, що минулого місяця в День морської піхоти на передових позиціях ЗСУ морпіхи передали йому свій прапор, пам’ятну плакетку та шеврони частин морської піхоти. "Велика вдячність і велика гордість за те, які в нас захисники, які в нас люди, яка в нас Україна", - підкреслив Зеленський.

Він висловив вдячність 241-му навчальному центру, 35-тій окремій бригаді морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського, 36-й окремій бригаді морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського, 140-му окремому розвідувальному батальйону, командуванню морської піхоти Військово-Морських сил України, 37-й окремій бригаді морської піхоти, 32-му реактивному артилерійському полку, 406-й окремій артилерійській бригаді імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова, 38-й окремій бригаді морської піхоти.

Читайте також: Зеленський анонсував публікації у соцмережах про шеврони, передані військовими й волонтерами

"Дякую кожному нашому захиснику і кожній наші захисниці, які щодня впевнено доводять: ворогу не місце на нашій землі. Слава всім нашим героям!", - наголосив Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський закликав українців дякувати українським військовим та підтримувати їх, щоб у світі знали, які в нас воїни.

Фото: Zelenskiy / Official

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-