Буданов висміяв російські фейки про начебто його загибель чи поранення

Буданов висміяв російські фейки про начебто його загибель чи поранення

Укрінформ
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов висміяв фейки російської пропаганди про начебто його "загибель/поранення/кому".

Як передає Укрінформ, про це ГУР повідомляє у Фейсбуці.

"Зараз в Україні створюється спеціальний загін безсмертних командувачів – Валерій Залужний, я, Степан Бандера, Симон Петлюра, Іван Мазепа. Загін безсмертних буде серед ночі приходити у сни до російських обивателів, які прагнули захопити Україну, і їх кошмарити", - із сарказмом сказав Буданов.

Керівник ГУР уточнив, що український "спецзагін безсмертних" гарантує створення нервової, істеричної робочої обстановки для росіян та їхніх пропагандистів.

Читайте також: Поведінка керівництва Росії свідчить про страх перед наступальними діями України – ГУР

Як повідомляв Укрінформ, німецьке видання Stern розвіяло російський фейк,представлений як повідомлення поважного ЗМІ. "Російські пропагандисти з посиланням на Stern стверджують, що глава української спецслужби перебуває в комі в лікарні Берліна. Але повідомлення вигадане", - ідеться у статті.

Державне інформаційне агентство РІА Новини повідомило, що Буданов був важко поранений під час російського ракетного обстрілу Києва 29 травня та доставлений до Берліна, зазначає німецький журнал.

Раніше РІА повідомляло про ймовірне важке поранення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-