Поведінка керівництва Росії свідчить про страх перед наступальними діями України – ГУР

Поведінка керівництва Росії свідчить про страх перед наступальними діями України – ГУР

Укрінформ
Поведінка вищого військово-політичного керівництва РФ та усієї російської пропаганди свідчить про стурбованість і страх перед наступальними діями Сил безпеки і оборони України.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає Укрінформ із посиланням на ГУР.

Він зазначив, що “більшість російських заяв зорієнтовані на внутрішню аудиторію. Зокрема заява про “5 знищених комплексів Patriot”.

“Для України та наших партнерів ― це очевидна брехня, тому що ми перебуваємо у щільній комунікації з союзниками. Але для пересічного зазомбованого не має значення, сказав би російський диктатор “п’ять” чи “п’ятдесят”, - пояснив Юсов.

Читайте також: Ігнат: Усі Patriot на озброєнні ЗСУ - у робочому стані

За його словами, український контрнаступ дедалі частіше коментують особисто або людина, схожа на президента РФ Володимира Путіна, або міністр оборони РФ Сергій Шойґу.

“Це означає, що навіть внутрішня аудиторія вже не сприймає як істину в останній інстанції безкінечних конашенкових, соловйових і скабєєвих. Тобто потрібен уже якийсь наркотик поважче”, - зауважив Юсов.

На його думку, "образ Путіна, який особисто “вєщає” про події в Україні, - найважчий наркотик для російської пропаганди".

"А далі буде ломка і порожнеча”, - зазначив Юсов.

Також він натякнув, про що мовчить начальник ГУР Кирило Буданов.

За словами Юсова, “йдеться про операції, які плануються, реалізуються і дуже скоро будуть втілені в життя. Частина з них відбуваються вже зараз - буквально в цей час”.

“Результати цих операцій ― побачать”, - підкреслив представник розвідки, додавши, що Буданов перебуває у "чудовому робочому настрої та реагує на російські фейки про нього характерним фірмовим сміхом”.

Читайте також: В ОП прокоментували слова Путіна під час візиту африканської делегації в Росію

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський 18 червня заявив, що українські військові продовжують просування на фронті: позиція за позицією, крок за кроком Сили оборони йдуть уперед.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-