Військова операція на півдні має декілька завдань, і ЗСУ їх виконують - Маляр

Військова операція на півдні має декілька завдань, і ЗСУ їх виконують - Маляр

Єдині новини
Укрінформ
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр наголосила, що попри опір, який загарбники чинять на півдні, українські військові виконують поставлені перед ними завдання.

Про це вона сказала в ефірі телемарафону “Єдині новини”, коментуючи просування Сил оборони на півдні України, повідомляє Укрінформ.

“Потрібно розуміти, що ворог не буде здавати позиції легко. І ми повинні налаштуватися на те, що це буде дуже жорсткий двобій, власне, те, що зараз і триває. І не варто вимірювати станом на зараз результативність тільки кілометрами чи кількістю населених пунктів, тому що операція, яка триває, має декілька завдань, і військові ці завдання виконують. Власне, вони рухаються так, як вони мали рухатися, і найбільші результати ще попереду”, - розповіла Маляр.

Вона зауважила, що українським військовим складно просуватися, тому що ворог "ретельно готується і чинить опір".

Читайте також: На всіх напрямках наступу Сил оборони на півдні є просування до двох кілометрів — Маляр

"Постійно, якщо ми говоримо про південь, наші Збройні сили стикаються із суцільним мінуванням, з тим, що ворог використовує дрони-камікадзе і ще ПТУРи (протитанкові керовані ракети - ред.)", - додала заступниця міністра.

Як повідомлялося, впродовж двох тижнів наступальних дій на Бердянському та Мелітопольському напрямках українські війська визволили вісім населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-