Тримав оборону Соледара та Бахмута: Наєв зустрівся з воїном-гранатометником Григорієм Бабичем

Тримав оборону Соледара та Бахмута: Наєв зустрівся з воїном-гранатометником Григорієм Бабичем

Фото
Укрінформ
Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв зустрівся з гранатометником окремої механізованої бригади Григорієм Бабичем, який брав участь у боях за Соледар та Бахмут.

Про це Наєв написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Мав честь зустрітися зі справжнім воїном Григорієм Бабичем – гранатометником окремої механізованої бригади. У боях за Соледар та Бахмут ця мужня, неординарна людина проявила себе як справжній лідер, сміливо повівши за собою інших", - написав Наєв.

Він зазначив, що під час спроби захоплення позицій роти російськими військами Бабич зміг утримати особовий склад підрозділу на позиціях і змусив ворога відступити, завдавши йому суттєвих втрат.

"На вигляд він – звичайний хлопець, але скільки сили, рішучості й відваги в його очах. Його проникливий погляд розповідає про пережите. Там було страшно, цілодобово працювала ворожа артилерія та авіація. А особливо страшно було втрачати своїх побратимів. Ми знаємо, що там, на передовій, дуже складно. Постійні вибухи, постріли, втома, безсонні ночі. Попри все це, жага до перемоги тільки зростає" - зазначив командувач Об’єднаних сил ЗСУ.

Він додав, що завдяки таким бійцям, які самовіддано виконують свою роботу, "ми тримаємося й рухаємося далі, заради нашої спільної перемоги".

Читайте також: На півночі за тиждень вирили п’ять кілометрів траншей та заклали понад вісім тисяч мін - Наєв

Як повідомлялося, командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав один з лікувальних закладів Північної операційної зони, поспілкувався з медперсоналом та пораненими. Крім того, командувач нагородив військових відомчими відзнаками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-