На півночі за тиждень вирили п’ять кілометрів траншей та заклали понад вісім тисяч мін - Наєв

На півночі за тиждень вирили п’ять кілометрів траншей та заклали понад вісім тисяч мін - Наєв

Відео
Укрінформ
Протягом останнього тижня вздовж державного кордону вирито понад п’ять тисяч метрів траншей, триває мінування місцевості.

Про це повідомили у командуванні Північної операційної зони, підбиваючи підсумки роботи за тиждень щодо інженерного забезпечення та облаштування позицій на прикордонних ділянках місцевості у Телеграмі.

За словами Командувача Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва, протягом останнього тижня вздовж державного кордону вирито понад п’ять тисяч метрів траншей та більше ніж два з половиною кілометри протитанкового рову. "У прикордонні тривають планові мінування місцевості. Зокрема, використано більше ніж 8 тис. мін. Облаштовано більше ніж 60 вогневих позицій, 120 укриттів для особового складу, понад 150 укриттів для автомобільної та броньованої техніки", – повідомив Наєв.

Читайте також: Наєв відвідав поранених військових

Як зазначив командувач, Збройні Сили України постійно працюють над збільшенням своїх оборонних спроможностей, і цей процес триватиме й надалі.

Як повідомляв Укрінформ, Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав один із лікувальних закладів Північної операційної зони, поспілкувався з медперсоналом та пораненими. Крім того, командувач нагородив військових відомчими відзнаками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-