У районі Бахмута за добу ЗСУ знищили 92 загарбників – Череватий

У районі Бахмута за добу ЗСУ знищили 92 загарбників – Череватий

Єдині новини
Укрінформ
На Бахмутському напрямку тривають позиційні бої, під час яких Збройним Силам України вдалося знищити за останню добу 92 окупантів.

Про це розповів речник Сил оборони України Східного напрямку полковник Сергій Череватий в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

«На Бахмутському напрямку продовжуються позиційні бої. Ворог, використовуючи ствольну та реактивну артилерію, наносить удари по наших позиціях. 280 разів за цю добу він бив різними калібрами по наших позиціях. Крім того, було нанесено сім авіаційних ударів, відбулося п'ять боєзіткнень, в яких було знищено 92 окупантів, 164 поранено та один потрапив у полон», - повідомив Череватий.

Також за останню добу на зазначеному напрямку було підбито два ворожі танки, БМП, бойова машина десанту, знищено два безпілотних апарати, протитанковий ракетний комплекс та протитанкову гармату, один склад з боєприпасами та три автомобілі, які здійснювали підвезення боєприпасів.

Щодо подальшого просування українських військ в районі Бахмуту Череватий зазначив, що воно є, але конкретні цифри будуть оприлюднені після ретельної верифікації.

Читайте також: Росіяни поширюють фейки про втрати України на Запорізькому напрямку - Geoconfirmed

«На відміну від ворога, ми не робимо ніяких передчасних заяв та не бахвалимося здобутками. Альфою і омегою нашого командувача генерала Сирського є планування і аналіз. Тому ми проаналізуємо попередні наші досягнення, підтвердимо, порахуємо і будемо рухатися далі. Всі ті звільнені метри, про які ми доповідаємо, вони відповідають дійсності. Крок за кроком українська земля звільняється», - підкреслив військовий.

Як повідомлялося, за даними Генерального штабу ЗСУ, 11 червня війська Російської Федерації зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках, тривають важкі бої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-