Сили спецоперацій показали свою роботу в «сірій зоні» у каскаді островів на Дніпрі

Сили спецоперацій показали свою роботу в «сірій зоні» у каскаді островів на Дніпрі

Відео
Укрінформ
Командування Сил спеціальних операцій Збройних сил України оприлюднило відзнятий взимку сюжет про роботу воїнів морського центру ССО в “сірій зоні” у каскаді островів між лівим і правим берегами Дніпра.

Як передає Укрінформ, командування ССО опублікувало відео у Фейсбуці.

“Херсонщина. Каскад островів між лівим і правим берегами Дніпра. Це - “сіра зона” з усіх сторін оточена водою. Вона стала місцем, де кілька місяців поспіль українське військо та російські окупанти вели “тиху війну” за перевагу на Дніпрі”, - йдеться в повідомленні.

Як зауважили в командуванні ССО, “противник намагався проводити розвідку, мінувати територію, облаштовував позиції, спостережні пости. У свою чергу наші воїни не давали ворогу закріпитися і почувати себе вільно”.

“Непідконтрольні ділянки річки і суходолу, десятки мін під ногами, малі групи в пошуку противника і дрони, що цілодобового висять над головами. В таких умовах перемагають розум і хитрість, зухвалість і характер. Саме так працюють воїни морського центру спеціальних операцій ССО України”, сказано в повідомленні.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 212 760 російських загарбників

Репортаж був знятий ще взимку, але з міркувань безпеки операції публікація його стала можливою лише зараз.

“Цей сюжет - погляд зсередини на роботу воїнів Сил спеціальних операцій: важку, ризиковану, часом відчайдушну, але таку необхідну для нашої спільної перемоги над російським ворогом”, - додали в командуванні.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вночі 6 червня підірвали греблю Каховської гідроелектростанції. ГЕС відновленню не підлягає. Триває евакуація людей із затоплених територій.

Фото: Командування ССО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-