Росіяни намагаються взяти Мар’їнку за будь-яку ціну - військові

Росіяни намагаються взяти Мар’їнку за будь-яку ціну - військові

Єдині новини
Укрінформ
Мар’їнка стала для планів ворога сакральним містом, яке вони попри втрати намагаються захопити.

Як повідомляє Укрінформ, про це сказав в ефірі телемарафону «Єдині новини» речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень.

"Мар’їнка ще з 2014 року залишається для них таким собі сакральним містом, яке вони «мають» захопити. Вони намагаються взяти Мар’їнку за будь-яку ціну, але наші оборонці не дають їм такої можливості", - сказав речник.

Читайте також: ЗСУ за добу знищили на Таврійському напрямку понад три роти противника

Він повідомив, що понад тиждень тому з’явилися кадирівці на цьому напрямку.

"Так званий «ахмат-сєвєр» замінив тут підрозділ "шторм z". Зухвалі на початку головорізи, яким не бракувало мотивації, отримавши гідну відсіч, швидко втратили свій розпіарений бойовий дух та ентузіазм", - підкреслив Шершень.

За його словами, ворог попри втрати все одно намагається виконати поставлене завдання із захоплення Мар’їнки, ідучи на штурми міста із застосуванням важкої техніки.

Читайте також: Авіація Сил оборони за добу завдала 24 удари по російських загарбниках

"Тактика здебільшого не міняється: якщо з одного флангу на штурм ідуть кадирівські росгвардійці, то з іншого — підрозділи регулярної росармії", - сказав він.

Речник підкреслив, що показовим щодо морально-психологічного стану в лавах загарбників є той факт, що, зазнавши втрат, вони без жодних вагань кидають своїх поранених та відступають.

Як повідомляв Укрінформ, на Мар‘їнському напрямку Сили оборони відбили численні атаки противника в районі міста Мар‘їнка. За інформацією речника, орієнтовні втрати окупантів за минулу добу лише на цьому напрямку склали близько 70 вбитими та понад 100 пораненими. Також було знищено 17 одиниць ворожої техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-