Ворожнеча між «вагнерівцями» та міноборони РФ досягла найвищого  рівня - розвідка Британії

Ворожнеча між «вагнерівцями» та міноборони РФ досягла найвищого рівня - розвідка Британії

Укрінформ
На багатьох ділянках фронту спостерігається активізація бойових дій, водночас ворожнеча між ПВК "Вагнер" та Міністерством оборони Росії досягла безпрецедентного рівня.

Про це у Tвіттері повідомляє Міністерство оборони Британії з посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

"За останні 48 годин спостерігається значна активізація бойових дій на багатьох ділянках фронту, в тому числі на тих, де протягом кількох місяців було відносно спокійно", - йдеться в повідомленні.

Водночас у розвідці відзначають, що ворожнеча між ПВК "Вагнер" та Міністерством оборони Росії досягла "безпрецедентного рівня".

"Уперше власник "Вагнера" Євген Пригожин заявив, що армія навмисно застосувала летальну зброю проти його підрозділів. Після сутички "Вагнер", ймовірно, затримав командира бригади російської армії", - повідомляють розвідники.

Наразі більшість сил ПВК "Вагнер" виведені з Бахмута.

Читайте також: Кремль хоче замінити «вагнерівців» на кадирівців у війні проти України – ISW

"Оскільки в Росії не вистачає резервних підрозділів, то те, наскільки «Вагнер» реагуватиме на дії Міноборони, стане ключовим чинником конфлікту найближчими тижнями", - підсумували в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 6 червня 2023 року ліквідували близько 211 тисяч 150 російських загарбників, і ще 800 осіб - за минулу добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-