Агентство відновлення і Торгово-промислова палата розвиватимуть інфраструктурні проєкти

Агентство відновлення і Торгово-промислова палата розвиватимуть інфраструктурні проєкти

Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури і Торгово-промислова палата України підписали меморандум про співпрацю щодо розвитку та реалізації інфраструктурних проєктів.

Про це повідомив очільник Агентства відновлення Мустафа Найєм, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу відомства у Фейсбуці

«Для успішного відновлення України взаємодія з бізнесом має фундаментальне значення. Ми відкриті для співпраці та конструктивного діалогу з представниками вітчизняного та міжнародного бізнес середовища. Приватний сектор є повноцінним партнером держави й інтегрований у реалізацію проєктів як сторона-виконавець, і як інвестор», - зазначив він.

Найєм уточнив, що документ передбачає посилення співпраці з приватним сектором, залучення бізнесу до реалізації проєктів відбудови, а також пошук інвесторів та ресурсів на відновлення, шляхом підтримки та партнерства з міжнародними організаціями та фінансовими установами.

Читайте також: Український бізнес може долучитись до програми єВідновлення

Крім цього, в межах меморандуму передбачена взаємопідтримка у впровадженні новітніх технологій та інновацій у процесі відновлення інфраструктури України. 

Як повідомлялось, Агентство відновлення та американська інжинірингова компанія AECOM підписали меморандум про співробітництво у напрямку ефективного відновлення української інфраструктури.

Фото: Дерагентство відновлення та розвитку інфраструктури

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-